HVAC-installaties van Allcool Hoeksche Waard

Allcool Hoeksche Waard is een vakkundig installatie- en onderhoudsbedrijf voor HVAC-installaties, gelegen onder de rook van Rotterdam. Met meer dan 40 jaar ervaring leveren wij passende oplossingen en producten voor koelinstallaties, airconditioning en warmtepompen. Een groot deel van onze projecten vindt plaats in nieuwbouwwoningen, renovatiewoningen en het midden- en kleinbedrijf.

Voor horecabedrijven kunnen wij verschillende koel- en vriesinstallaties leveren, installeren en (technisch) onderhouden. Ook zijn er professionele ultra-low vrieskasten en koel/vriescellen tot 800 m3 leverbaar.

Door bewust te kiezen voor energiezuinige en milieuvriendelijke systemen helpen wij ondernemers en particulieren bij de verduurzaming van hun woon- en werkomgeving. Door producten aan te bieden van gerenommeerde merken, die voldoen aan actuele milieu- en energievoorschriften, bent u zeker van optimale prestaties tegenover een laag energieverbruik.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Wij zijn een groeiend bedrijf en staan voor iedereen klaar.